Verruim je blikveld…
…door jezelf te overstijgen

Zie en ervaar meer…

          …door jezelf te overstijgen

Talent herken je…  

         …door jezelf te overstijgen

Anders leren kijken…  

          …door jezelf te overstijgen

Percepsie Executive Search
Wij zoeken wat schaars, bestuurlijk of vertrouwelijk is.
Omdat wij opdrachtgever en kandidaat even belangrijk vinden, is in onze optiek een executive search opdracht per definitie maatwerk. De lat in dit vakgebied ligt hoog. Men is immers net zo goed als de laatste succesvol ingevulde opdracht. Om hieraan te kunnen voldoen, hebben wij een unieke en professionele stijl van werken ontwikkeld.
Uitgangsposities:

  • De organisatie en de ontstane positie willen wij volledig kunnen doorzien en begrijpen. Dit doen wij door uitvoering van een gedegen organisatieonderzoek met alle betrokken stakeholders.
  • Door onze open en directe manier van vragen stellen, reflecteren en confronteren ontstaat er een zuiver beeld van een echt passend, in plaats van ideaal, functieprofiel.
  • Gezien de dynamiek van de huidige tijd, en dus van sterk veranderde omgevingen, wegen wij de consequenties van een groeiende of zichzelf reorganiserende organisatie op langere termijn mee.

Deze uitgangsposities leiden tot een kristalhelder beeld, waarbij voor opdrachtgever en kandidaat een reëel beeld ontstaat over hun functie en hun wederzijdse verwachtingen.

Onze Drive
Foto Exectutive Search
Een executive search is een maatwerk opdracht waarin je elke  keer weer voor 100% moet presteren. Je bent immers net zo goed als je laatste opdracht goed is.
Onze Ambitie
Team puzzel
Carrièreontwikkeling én de ontwikkeling als mens, zijn voor een professional van essentieel belang om toekomstige successen voor een onderneming te kunnen behalen.
Onze werkwijze
Onze werkwijze
Het search proces is niet uniek. De manier hoe wij dat uitvoeren maakt ons uitzonderlijk