Loopbaan: Meeveren is kunst…
In een loopbaan kunnen zich omstandigheden voordoen waarbij uw vitaliteit afneemt of uw zingeving zoek raakt en u vervolgens niet meer op koers ligt. Het werk heeft dan te weinig verbinding met uw persoonlijke wensen en inspiratie. Als zich deze omstandigheden in uw loopbaan voordoen, dan is het wellicht tijd voor een persoonlijk coachingstraject. Percepsie Executive Loopbaan Coaching biedt u in uw zoekproces naar oplossingen als geen ander de juiste structuur en inspiratie aan.
Ons programma
In ons loopbaan adviesprogramma richten wij ons op het (her)vinden van de meest vitaliserende koers in uw loopbaan. Die zal zich vormen vanuit zelfkennis van uw drijfveren, van uw persoonlijke waarden en van uw eigen voorwaarden voor vitaliteit en zingeving. Is dat eenmaal helder, dan kan een vertaalslag worden gemaakt naar een natuurlijke volgende stap in uw carrière.

Percepsie helpt u om de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Dit doen we op een doordachte en gestructureerde wijze. Luisterend, niet sturend. Spiegelend met professionele feedback. Confronterend met respect voor uw opvattingen en waarden. Onze aanpak is methodisch en is erop gericht dat wij u weer bewust maken van uw ambities, dromen en levensdoelen. Hieruit volgen dan als het ware vanzelf de criteria, waaraan uw volgende carrièrestap mag voldoen.