Onze drive

Je bent net zo goed als je laatste opdracht. 

Wat ons drijft? Passie voor de totale mens en zijn carrière!. Succes in executive search wordt niet bepaald door een lange historie of eigen netwerk. Het is vooral de aandacht voor opdrachtgever en professional, de zorgvuldigheid van de procedure en de transparante manier van communiceren, die een belangrijke bijdrage leveren aan ons hoog invulpercentage. Percepsie vormt de professionele verbinding tussen organisaties en de topkandidaat die gezocht moet worden. Dit is voor ons elke keer, voor elke nieuwe search weer de ultieme uitdaging die wij met veel plezier in ons vak aangaan.

Het succesvol realiseren van een optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever is vakwerk. Met meer dan 25 jaar ervaring beheersen wij dit vak en kennen wij de bovenkant van de arbeidsmarkt als geen ander. Door onze transparante en open manier van werken én communiceren, zijn wij echte specialisten in het zoeken voor schaarse, bestuurlijke en vertrouwelijke vacatures. Wij durven uit te spreken wat echt belangrijk is, met respect voor ieders opvatting. Hierdoor zijn wij in staat de vakkundige verbinder te zijn voor zowel opdrachtgever als kandidaat. En dit levert een grote waardering bij beide op.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk timing is voor onze opdrachtgevers. Daarom komen wij onze afspraken na zonder concessies te doen aan professionaliteit, zorgvuldigheid en vakmanschap. Daarnaast zijn wij pas tevreden als zowel opdrachtgever en kandidaat tevreden zijn. We zijn dan ook echte sparringpartners voor beiden.