Verruim je blikveld...
...door jezelf te overstijgen
Zie en ervaar meer...
...door jezelf te overstijgen
Talent herken je...
...door jezelf te overstijgen
Kijken vanuit een ander perspectief...
...door jezelf te overstijgen
Anders leren kijken...
...door jezelf te overstijgen

Percepsie Executive Coaching

Het gepassioneerd coachen van goede professionals

Leiden is luisteren

Leiden is luisteren

Doorgaans hebben directie- en bestuursleden binnen hun organisatie veel verticale en weinig horizontale relaties. Dat betekent vaak ook een gebrek aan eerlijke feedback en reflectie. Een groot gemis, op dit niveau vinden wij bij Percepsie.

Juist omdat feedback en reflectie u scherp houden en de juiste informatie en inzichten verstrekken van datgene wat er in uw organisatie leeft. Dat is evident, zodat u hier adequaat op in kunt spelen. Daarnaast bieden feedback en reflectie belangrijke kansen voor zelfontwikkeling.

Meeveren is kunst

Meeveren is kunst....

In een loopbaan kunnen zich omstandigheden voordoen waarbij uw vitaliteit afneemt, of uw zingeving zoek raakt en u vervolgens niet meer op koers ligt. Het werk heeft dan te weinig verbinding met uw persoonlijke wensen en inspiratie.

Als zich deze omstandigheden in uw loopbaan voordoen, dan is het beslist tijd voor een persoonlijk coachingstraject. Percepsie Executive Loopbaan Coaching biedt u in uw zoekproces naar oplossingen als geen ander de juiste structuur en inspiratie.

Als wegen scheiden

Als de wegen scheiden

Het gedwongen veranderen van baan is voor velen een crisisachtige gebeurtenis, die mogelijk diep kan ingrijpen in het bestaan. Gedwongen afscheid nemen is soms onvermijdelijk, veel vaker zelfs pijnlijk. Toch is het geen einde, maar juist de start van een nieuw begin.

Een verrassende koerswending van uw loopbaan kan leiden naar een volledig andere en bovenal fijne werkkring. Het executive loopbaanprogramma van Percepsie biedt dan een uitgelezen kans om u hierin succesvol te begeleiden.